Pakket

 

Door jarenlange ervaring met Zuid-Frankrijk zijn wij in staat klassieke Franse auto's, van restauratieobject tot nieuwstaat te zoeken, vinden en aan te kopen op bestelling. Er zijn verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn:

PAKKET A: ZOEKOPDRACHTEN

Op uw verzoek gaan wij op zoek naar een klassieker of oldtimer van het merk, type en staat van uw keuze. Bij succes maken wij een kleine fotoreportage en een zo zorgvuldig mogelijk verslag van het object. Vervolgens brengen wij u in contact met de eigenaar, waarna u zelf verder de transactie kunt voltooien.

PAKKET B: ZOEKOPDRACHT, AANKOOP EN TRANSPORT

Dit bestaat uit pakket A aangevuld met eventuele onderhandeling over de prijs, aankoop en transport naar Dronten, Nederland, alwaar u uw auto kunt ophalen.

KEURINGSVERSLAG:

Indien u zelf via bv internet een auto heeft gevonden en u wilt meer weten over de technische staat en een uitgebreide fotoreportage wilt ontvangen, kunnen wij een auto van uw keuze gaan bezichtigen.KOSTEN PAKKET A:

Bij aanvaarding van de zoekopdracht door ons betaalt u € 199,00. Niet alles uit het verleden is meer te vinden en ook niet alles meer in nieuwstaat, vandaar een voorbehoud wat acceptatie van de opdracht betreft.

KOSTEN PAKKET B:

Bij aanvaarding van de zoekopdracht door ons betaalt u € 199,00. Bij akkoord over het gevonden object betaalt u de koopprijs én transport- en handlingskosten, waarna wij de auto voor u aankopen, ophalen en transporteren naar Dronten, Nederland of uw eigen woonplaats. De  transport- en handelingkosten bedragen v.a. € 599,00. (prijs afhankelijk van de afstand) Dus v.a. € 798,00 kunt u een auto bestellen, laten zoeken, laten transporteren en in Nederland ophalen/laten thuisbezorgen.

KOSTEN KEURINGSVERSLAG:

Bij aanvaarding van de opdracht zijn kosten verschuldigd. Deze kosten zijn geheel afhankelijk waar de auto zich bevindt. Stuur ons daarvoor een email met zo veel mogelijk informatie, waarna wij u een offerte doen toekomen.

(prijzen zijn incl. 21% BTW)

 

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief